BIEN CONNUE WONINGINRICHTING BLOG

Speciaal voor jou geschreven

Trendkleur 2020 Chinese Porcelain

In een wereld waar slaap word gezien als een luxe en de angst voor een ”fast-paced life” al werkelijkheid is, dan is het meer dan logisch dat de kleur van het komende jaar ontsnapping kan bieden van de hedendaagse technologie gedreven maatschappij. Geselecteerd door kleurexperts van over de hele wereld, Chinese Porcelain, een mix van…

Lees verder

Woontrend 2020 3-Street Savage

De huidige wereld is een maakbare wereld. Het perfecte plaatje telt. De wereld is zó gericht op perfectie dat de interesse in imperfectie en vrijheid groeit. Deze behoefte wordt gemengd met de street-invloeden uit de hiphop scene die eerst de mode en nu ook het interieur beïnvloeden. Hierdoor ontstaat een unieke en soms tikje rauwe…

Lees verder

Woontrend 2020 2-Blended Cultures

De digitale bubbel waar we ons in bevinden begint te knellen. De behoefte ontstaat om ons wereldbeeld te verbreden. Dat betekent dat de behoefte aan openheid en diversiteit toeneemt. Zo ontstaan interieurs waarin verschillende folklore invloeden en producten met verschillende etnische achtergronden moeiteloos met elkaar worden gecombineerd: een bonte verzameling van totaal verschillende producten die…

Lees verder

Woontrend 2020 1-Inner Retreat

Het interieur wordt teruggebracht tot lichte, rustige vertrekken met een serene uitstraling. De producten in deze ruimten hebben een matte tot extreem matte uitstraling en zijn soms transparant of half transparant. Alsof de wereld van achter een voile wordt waargenomen. Zo wordt het interieur een prikkelarme ruimte die de indrukken van buiten voor ons absorbeert en verzacht.

Lees verder

Pinterest!

Wij zijn sinds kort ook te vinden op Pinterest! Een erg leuke online tool om al je interesses vast te pinnen op een online prikbord. Een plek waar je jezelf kan zijn. Beelden die je creatief maken en laten ontdekken wat nog meer mogelijk is. Creëer borden voor al je dromen! En moodboards voor elke ruimte in je huis.

Lees verder

Waarom een goede inloopmat kopen?

We lopen er dagelijks meerdere keren overheen. Waarschijnlijk veeg je zelfs regelmatig automatisch je voeten. Meestal is dit zo’n onbewuste handeling dat we er niet eens over nadenken hoe belangrijk een deurmat eigenlijk is. Een deurmat heeft een aantal heel belangrijke functies, de een wat meer voor de hand liggend dan de ander. Dus waarom is een goede deurmat kopen zo belangrijk?

Lees verder

De kleurentrends van 2019!

Ben jij ook benieuwd wat de kleurtrends zijn dit jaar? Wij ook! Dus we zijn speciaal voor jullie op onderzoek gegaan naar de nieuwe kleurtrends van 2019! Laat je inspireren door deze trendforecast voor het komende jaar.

Lees verder

Wie durft? Kleuren en patronen op de vloer

Een neutrale vloer, pvc, laminaat, vinyl of tapijt… dat kennen we allemaal. Veel mensen kiezen voor de veilige neutrale keuze die overal bij past. Heel jammer eigenlijk want een bijzondere vloer doet veel voor de sfeer en ruimte in een huis.

Lees verder

KLEUR EEN KINDERKAMER MET KLEUR

Ken je dat; allemaal potjes verf, ieder zijn eigen kleur. Als kind maakte ik mijn eigen combinaties door mooie kleurtjes bij elkaar te leggen. Daarna grote streken verf op het papier! Frisse kleuren, waar ik blij van werd. Dit vormde de inspiratie voor onze nieuwe collectie verduisteringsgordijnen.

Lees verder

EEN GORDIJN ALS ROOMDIVIDER

Als ik aan gordijnen denk, dan denk ik als eerste aan raambekleding. Maar waarom zou je niet eens creatief aan de slag gaan met de prachtige stoffen en de gordijnen eens midden in de kamer hangen: een gordijn als roomdivider. Dat biedt heel veel mogelijkheden en voordelen! Ik zet een aantal ideeën en tips voor je op een rijtje.

Lees verder

HOE HANGEN JOUW GORDIJNEN ERBIJ?

Het uitkiezen van een gordijn kan een hele uitdaging zijn. Eenmaal een keuze gemaakt, moet hij ook nog aan het plafond! Hoe je gordijn erbij hangt is belangrijk: het maakt of breekt je sfeer in huis. Zo is de breedte en lengte van je gordijn bepalend voor een ruimtelijk gevoel. Een gordijn is meer dan alleen raamdecoratie, het maakt onderdeel uit van je gehele interieur. Hoe krijg je de uitstraling die je wilt?

Lees verder

INTERIEUR TIPS: KOPER JE INTERIEUR

We zagen hem jarenlang niet, maar hij duikt nu overal op: de kleur koper is één van de belangrijkste trendkleuren van 2013 en 2014. Je kamer veert helemaal op van deze glanzende bruin – rode kleur. Vandaar dat we hier maar eens flink aandacht aan besteden in ons Trendblog. KOPER JE INTERIEUR Koper je interieur…

Lees verder