RAILS EN ROEDES

Het zijn de kleine details die een specifieke uitstraling aan een interieur geven, gordijn roedes of rails zijn zo’n soort detail. En een op maat gemaakte rails of roede specifiek gekozen voor uw interieur kan uw gordijnen net een mooiere presentatie geven.

In ons assortiment hebben we standaard rails systemen, die we zelf kunnen knippen en buigen op maat. Voor alle soorten gordijnen en plooien, daarnaast hebben we ook rails voor waveplooien, zeilringen en roede ringen waar een plooi onder komt te hangen.

Daarnaast hebben we een collectie roedes en rails die voorbij het standaard gaat, aluminium, carbon, messing, matzwart, hout en nog veel meer. Maar dat niet alleen, ook in allerlei vormen en maten. Strak op het plafond, met steunen aan de muur of juist met steunen aan het plafond.

In onze winkel hebben we een heel display met bijzondere roedes en rails, kom kijken wat er allemaal mogelijk is en laat je inspireren over hoe je gordijnen kan presenteren.

Voor paneelgordijnen zijn er ook vele opties, we hebben rails speciaal voor panelen waarbij er meerdere achter elkaar geplaatst kunnen worden waardoor je speels een leuk paneelgordijn of panelen als roomdivider kan creëren.

Daarnaast hebben we ook een aantal rails met de mogelijkheid tot elektrische bediening.

Impressie