ALUMINIUM JALOEZIEËN

Onze collectie aluminium jaloezieën van BD-Line, ook wel luxaflex genoemd, omvat in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 90mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

 

Uitvoering

Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals LiteRise, MegaView, Privacy en Trapezium modellen. De jaloezieën zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 90mm. Optioneel kunnen de 50, 70 en 90mm jaloezieën worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.

Bediening

De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd.

Systemen

Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50, 70 en 90mm jaloezieën uitgevoerd worden met een 60mm aluminium sierkoof in plaats van 27mm.

Toepassing

Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Impressie