PANEEL GORDIJNEN

Gekleurde, effen, stof met een patroon of een leuke combinatie… bij ons vind u veel verschillende paneelgordijnen.

Paneelgordijnen zijn brede panelen en prachtig voor grote glaspartijen, als scheidingswand of om een open opbergsituatie te verbergen. Het combineren van panelen in verschillende dessins zorgt voor een leuk effect en is erg eenvoudig. Hierdoor sluiten paneelgordijnen altijd perfect aan op uw interieur.

Collectie

Onze collectie aan stoffen voor panelen is erg ruim en we kunnen van verschillende leveranciers gebruik maken. Waardoor u mooi kunt combineren zodat u de juiste aansluiting heeft op uw interieur.

We bieden transparante, semi-transparante en normale dichte stof panelen van verschillende leveranciers.

  • Transparante paneelgordijnen geven een mooie lichtinval en daarnaast kunt u blijven genieten van uw uitzicht.
  • Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy.
  • Een dichte stof laat weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.

Uitvoering

 

Accessoires

De shutter panelen kunnen worden bediend door sierknoppen of een sierlijke sluiting.

Systemen

De shutters kunnen door middel van montageprofiel op de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond.

Bediening

Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstang, ofwel de tilt rod. Optioneel heeft u ook de keuze uit de clear view of blind control.

Scharnieren

De shutters kunnen met opdek en verborgen scharnieren geleverd worden in diverse kleuren.

Toepassing

Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties. Shutters zijn geschikt voor badkamers, en wij adviseren P-wood.

Impressie