SQUID

SQUID is een van onze nieuwe producten in de winkel en zo ook op de markt, het is een raamtextiel wat op het raam zelf kleeft. SQUID is een hoogtechnologisch product dat werd ontwikkeld en geweven door Lampe_textiles in Tielt, België. Een bedrijf met passie voor textiel, liefde voor schoonheid en met kwaliteit hoog in z’n vaandel.

Veelzijdig

Squid is de enige raambekleding die op elk type en elke vorm van raam aangebracht kan worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

Transparantie en privacy

Squid is een transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen sterk belemmert. Met Squid geniet je dus van je privacy en van je uitzicht. Het effect van Squid kun je vergelijken met dat van een glasgordijn of een voile.

Stijlvol

Squid is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. De zes verschillende kleuren zijn zo gekozen zodat er voor elk interieur een perfecte match is.

Zonwerend

Squid houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en zo ideaal als zonwerende oplossing. Squid is bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid. Het is een open ademend textiel en is dus, in tegenstelling tot plastic raamfolie, compatibel met HR ++ (+)-glas of hoogrendementsglas.

Impressie