ONZE SHOWROOM OP WIELEN

Kom thuis bij Bien Connue

Bien Connue Woninginrichting bestaat al meer dan 50 jaar. Ruim 45 jaar hebben we een showroom in het pittoreske centrum van Vught gehad, maar tijden veranderen en nu hebben we een rijdende showroom! Op deze manier kunnen we u nog beter helpen en adviseren meteen bij u thuis op een moment dat u uitkomt. Zie meteen hoe de stoffen staan in uw interieur of hoe de vloer kleurt bij uw bank.

Bien Connue staat voor “Goed Bekend”, Goed bekend om haar afspraken bijvoorbeeld. Elke gemaakte afspraak wordt nagekomen, iets dat soms ouderwets lijkt te zijn in deze tijd. Bien Connue blijft een bedrijf dat met haar tijd meegaat. Meer weten lees dan hier ons verhaal!

Kijk eens naar onze gordijnen-, raamdecoratie- of vloerencollectie. Bien Connue Woninginrichting, goed bekend om de allerbeste kwaliteit voor een redelijke prijs

Met Bien Connue kies je voor perfecte confectie en plaatsing van vloerbedekking en raambekleding. Kwaliteit van tapijt en gordijnen zijn afhankelijk van het vakmanschap van degene die het product verwerkt. Dat vakmanschap heeft Bien Connue Woninginrichting al meer dan veertig jaar hoog in het vaandel.

Maak een afspraak en onze rijdende showroom komt bij je langs en laat je inspireren door de ruime keuze.