TRAPBEKLEDING EN LOPERS

Trapbekleding tapijt

Even snel de trap oprennen omdat je iets vergeten bent. Of de kinderen die de trap af rennen om ‘s ochtends als eerste de afstandsbediening te bemachtigen. Kies voor tapijt op de trap. Geluiddempend en dus heerlijk rustig.

Zo’n trap kán een echte blikvanger worden. Zeker als-ie door onze vakmensen onder handen genomen wordt. Er zijn diverse afwerkingsopties mogelijk. Elke trap is maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.

Traploper

Een traploper in het interieur kan bijzonder stijlvol zijn. Bij wat oudere huizen in gebouwd in de jaren 30-50-70 komen lopers bijzonder goed tot zijn recht. Ook voor een moderne loper, in een nieuwbouwhuis hebben wij de perfecte materialen.

U kunt bij ons kiezen voor verschillende manieren van het leggen van een loper. Onze vakkundige stoffeerder brengt uw traploper naar tevredenheid aan. Wilt u ook een treetje chiquer, kies een loper op de trap.

PVC op uw trap

De pvc strook word gebruikt om de bovenzijde van uw trede te stofferen. Voor deze wijze van bekleden heeft u een nieuwe dan wel perfect vlakke trap nodig. De treden zullen worden afgewerkt met een klein stripje, voor uw veiligheid.

Kijk maar eens naar de prachtige voorbeelden.

Impressie