Ben jij ook benieuwd wat de kleurtrends zijn dit jaar? Wij ook!
Dus we zijn speciaal voor jullie op onderzoek gegaan naar de nieuwe kleurtrends van 2019!

Laat je inspireren door deze trendforecast voor het komende jaar.

#1 Een mooie elegante diepgroene kleur, ook wel Quiet Clearing genoemd door Histor.
Deze kleur zorgt voor een groots gebaar, het is een levendige maar toch ook aardse rustige kleur die de natuur naar binnen haalt en zo een kalmerend effect heeft. Het groen is al een langere tijd hip binnen de interieurtrends en deze donkergroen blijft dit jaar ook helemaal in de mode! Deze kleur gaat ook verder op de botanical trend, de evergreen planten. Planten die elk seizoen groen zijn. Planten hebben een positief effect op je welzijn en daarom een must voor elke ruimte! Je kan kiezen voor donkergroene kasten en muren. Groenfluwelen banken en gordijnen, of wandtegels in de keuken of badkamer. Maar let op de kleur kan de ruimte erg donker maken dus zorg voor veel daglicht!

#2 Terra Roza! Diepere warme aarderoze tinten. Het palet van deze terra roze loopt van blush pastel, roestig roodbruin tot baksteenbruin en is een van de mooiere warme trendkleuren in 2019. Naast rozebruine muren en meubels, zoals een mooie velvet bank, hoort er natuurlijk ook terracotta aardewerk bij. En dan het liefst in een modern jasje. De Terra Roza trendkleuren kun je heel mooi in ton sur ton vlakken door je interieur gebruiken, Hierbij kun je hele muren deuren en kozijnen meenemen. Het is prachtig te combineren met andere zand en aardetinten en past perfect bij een houten vloer. Het zorgt voor een vriendelijke, zachte en warme basis.

#3 Spiced Honey van Flexa, wordt ook wel omschreven als stijlvol warm en elegant. Wie wordt daar nou niet blij van! Het is een combinatie van zand, amber en caramel kleur die verzorgend, rustgevend en toch juist vrolijk en aards is. Het is de perfecte kleur voor een heldere lichte basis tint in huis. Zoals Flexa zelf zegt; Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om ‘het licht binnen te laten’. Let the light in!