Een neutrale vloer, pvc, laminaat, vinyl of tapijt… dat kennen we allemaal. Veel mensen kiezen voor de veilige neutrale keuze die overal bij past. Heel jammer eigenlijk want een bijzondere vloer doet veel voor de sfeer en ruimte in een huis.

Heb je wel eens nagedacht over marmoleum? We kennen het van scholen, kantoren en ziekenhuizen. Gelukkig beginnen mensen langzaam steeds vaker de mogelijkheden van dit mooie product te ontdekken! De slogan van Marmoleum is ”Mooi voor binnen, goed voor buiten” en dat spreekt ons enorm aan.

Marmoleum is de eerste vloer die 100% CO2 neutraal wordt geproduceerd en draagt dus niet bij aan de klimaatopwarming.

Heel licht of juist donker en zwart, een recht patroon of lekker dwars met allemaal bochten. Voor alles valt wat te zeggen. Welke sfeer wil jij in jouw huis?

Droom jij soms van een donkere vloer zoals in chique boetiek hotels. Donkerblauw, zwart of diepbruin geven sfeer en een luxe gevoel. En als je de meubels en muren licht houdt, dan heb je zelfs met een donkere vloer een ruimtelijk gevoel in je huis.

Of wil je meer kleur in huis, kies dan voor een van de vele kleuren. Je kan ook verschillende ruimtes verschillende kleuren geven of bijvoorbeeld optisch een vloerkleed in het midden van de woonkamer creëren door daar een andere kleur te kiezen. Dat maakt de ruimte een stuk spannender.

Wil je je ruimte nog anders laten lijken? kies dan voor diagonale lijnen daardoor lijkt de ruimte een stuk groter of een visgraat patroon. En wat vind je van de ruimte op de afbeelding hieronder?

Wie durft?