Denise van de Loo

Interieur Styliste

Hallo, ik ben Denise van de Loo,
eigenaar van Desine Styling.

Een mooi interieur willen we allemaal maar om een goede indeling te hebben, de juiste kleuren én accessoires toe te voegen is niet altijd even makkelijk. Als het geen geheel is voelt het niet vertrouwt. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij zéker dat thuis-gevoel krijgt. Door goed te luisteren, mijn enthousiasme over te brengen en je toch een beetje uit je comfortzone te halen gaat me dit samen met jou lukken. 

Mijn motto: Blijf bij jezelf, laat je door mij inspireren en verrassen en doe waar jij je goed bij voelt.

Nienke van Rooij

Interieur Styliste

Ik ben Nienke van Rooij en heb het geluk, dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Dit doe ik sinds 2014 met mijn eigen bedrijf: NIENKE Interieurprojecten. Sfeer en kleur kunnen enorm van invloed zijn op hoe we ons voelen. Zelf ervaar ik dat heel sterk. Ik houd van ruimte, licht, kleur en natuurlijke materialen.
De juiste sfeer creëren, zodat mensen zich prettig voelen in een ruimte dat is dan ook mijn passie. Het gaat niet altijd om de laatste trends of luxe materialen. De juiste sfeer creëer je door de juiste combinaties van kleuren en materialen die passen bij de ruimte. Ook de indeling/routing en de praktische kant verlies ik niet uit het oog. Het verplaatsen in de behoeften van de klant staat voor mij uiteraard centraal. Ik werk graag samen met mensen en vind het fijn om mensen te adviseren en te begeleiden. De samenwerking met Bien Connue vind ik dan ook een mooie aanvulling op mijn werk.