27-7-2019

Service met een grote S. Creatief en goed inlevingsvermogen in klant

Ervaring:

Bij het betrekken van mijn nieuwe woning bewust gekozen om de vakmensen van Bien Connue in te schakelen bij het verzorgen van gordijnen, vitrages. Op afspraak ben ik in de winkel in Vught deskundig geholpen door de enthousiaste eigenaar en zijn vrouw. Daarna heeft de heer Knüwer in de woning secuur de maten opgenomen en de mogelijkheden geïnspecteerd. Hij houdt daarmee rekening met akoestiek en obstakels als deuren. Door hun ervaring weten zij feilloos aan te voelen wat passend is bij de woning en bij mijn smaak.

Om goed voor de dag te komen en mij te onderscheiden van mijn buren heeft hij zelfs voorgesteld het balkon met een grasmat te bekleden.

Gezien de korte tijd tussen bestelling en mijn verhuizing heeft Bien Connue zich goed ingespannen in elk geval de gordijnen tijdig te kunnen leveren.

Tussentijds hield de eigenaresse mij zowel per e-mail als telefonisch op de hoogte van het aflevermoment.

Op de verhuisdag zelf kon het grootste deel geïnstalleerd worden, inclusief horwerken zodat ik voortaan verlost ben van insecten. In de weken erna zijn de ontbrekende spullen netjes nabezorgd.

Over de prijs die mij gerekend werd kan ik lovend zijn in relatie tot het geleverde vakwerk en de manuren.

Kortom:
Bien Connue doet zijn prachtige naam eer aan, met mensen die hun vak verstaan en waar service met een grote “S” geschreven wordt.