OVER ONS

Onze geschiedenis: In het hart van Spijkenisse, waar in 1972 de eerste steen van ons bedrijf werd gelegd, begon het verhaal van Bien Connue. Opgericht door het ambitieuze echtpaar Simon en Wendy, begon deze kleine winkel al snel de aandacht te trekken van iedereen die passie had voor woninginrichting.

Het duurde niet lang voordat Bien Connue een bekende winkel in het centrum werd. In slechts een jaar tijd, gedreven door het succes in Spijkenisse, verhuisden ze naar een nieuw thuis in de Vliertstraat, in het pittoreske Vught. Deze verhuizing markeerde niet alleen een fysieke verandering, maar ook een nieuwe fase voor ons bedrijf.

Met het ambachtelijke vakmanschap dat door de aderen van de familie liep, was het niet verrassend dat ook de twee zoons van Simon en Wendy, hun liefde voor het vak ontdekten. Ze groeiden op tussen de stoffen, de kleurstalen en de verhalen van tevreden klanten, en namen deze passie mee in hun volwassen leven.

De droom van Simon en Wendy om hun legacy voort te zetten werd werkelijkheid toen er een tweede vestiging van Bien Connue werd geopend in Mill. Deze nieuwe locatie was het perfecte podium voor de twee broers Carlo en Roberto, elk met hun eigen visie en expertise, om hun stempel te drukken op het bedrijf dat hun ouders met zoveel liefde hadden opgebouwd.

Het is deze familiegeschiedenis, deze toewijding aan vakmanschap en de constante drang naar perfectie die ons vandaag de dag nog steeds drijft.

Bij Bien Connue geloven we in traditie, in familie en in het leveren van de hoogste kwaliteit.

 

Vandaag de dag:

Het verhaal van Bien Connue in Vught is er een van traditie en evolutie. Waar Simon en Wendy de basis legden met hun vakmanschap en passie, staan Carlo en Mascha elk met hun eigen unieke talenten nu alweer 25 jaar samen aan het stuur. Eerst met de showroom in het pittoreske Vught en nu met een moderne rijdende showroom.

Carlo, diep geworteld in de tradities van zijn ouders, bezit een ontembare creatieve geest. Zijn vermogen om buiten de gebaande paden te denken, heeft Bien Connue voorzien van frisse en innovatieve ideeën. Zijn liefde voor het vak en artistieke inzichten zorgen ervoor dat elk stuk dat de winkel verlaat, een uiting is van zijn vakmanschap en ambacht.

Aan zijn zijde staat Mascha, de drijvende kracht achter de precieze uitvoering en planning van het bedrijf. Met haar gestructureerde aanpak en minutieuze aandacht voor detail, zorgt Mascha ervoor dat elk project op tijd en met kwaliteit wordt voltooid. Haar talent voor organisatie gecombineerd met een natuurlijk gevoel voor esthetiek maakt haar onmisbaar in het duo.

Samen vormen Carlo en Mascha een harmonieus paar, waarbij creatieve flair en operationele uitmuntendheid hand in hand gaan. Hun gecombineerde vaardigheden zorgen ervoor dat Bien Connue een bedrijf blijft waar dromen van klanten tot leven komen, nauwgezet en artistiek tot uiting gebracht.

Bij Bien Connue nodigen we je uit om de synergie van Carlo’s creatieve vonken en Mascha’s georganiseerde precisie te ervaren. Met onze rijdende showroom wordt bij u thuis elk detail gekoesterd en elke visie werkelijkheid.

Impressie